Ravintoneuvonta

Ravintoneuvonta voi tulla tarpeelliseksi elämän eri tilanteissa.
Käynti lääkärissä ehkä osoitti kolesteroliarvojesi olevan koholla ja tarvitset apua uuden ruokavalion koostamisessa. Tai ehkä olet jo kokeillut kaikki dietit maan ja taivaan välillä ja vihdoin ymmärtänyt, etteivät ne tuo sinulle pysyvää apua ylipainon hallintaan.
Ravintoneuvonta tarjoaa myös suurta apua vuorotyöläisille. Vuorotyössä on usein haasteellista löytää oikea ja tasapainoinen ruokavalio. Väärät valinnat sekä vääränlainen ruokailurytmi kerryttävät kiloja ja alentavat vireystilaa. Pitkällä aikavälillä tämä epätasapaino johtaa helposti riskiin sairastua moniin sairauksiin.
Lisensoituna ravintoneuvojana* en tarjoa sinulle ihmediettejä, vaan mahdollisuuden elämänmittaiseen terveelliseen elämään. Opastan sinua askel askeleelta löytämään tasapainoisen ja hyvän suhteen ravintoon niin, että sinusta tulee oman ruokavaliosi asiantuntija. En anna sinulle valmista ruokavaliota, mutta olen tukenasi koko matkan. Kaikki rakennetaan sinun makusi, tavoitteidesi, taloudellisen tilanteesi ja terveydentilasi pohjalta askel kerrallaan. Näin opit kuuntelemaan kehoasi, tekemään oikeita päätöksiä ruokakaupassa ja nauttimaan siitä, että lautaseltasi löytyy maukasta ja ravitsevaa ruokaa!

Neuvonta

Ravintoneuvonta lähtee liikkeelle alkukartoituksella, jossa käymme puhelimitse läpi tilanteesi ja toiveesi. Tämän jälkeen täytät ruokapäiväkirjaa muutaman päivän ajan ja kun olen analysoinut päiväkirjasi, tapaamme. Tapaamisella käydään tarkasti läpi analyysin tulokset ja saat ohjeet, joiden avulla jatkaa eteenpäin.

Muutos vaatii aina aikaa, eikä kaikkia muutoksia voi tehdä yhdellä kertaa. Sen vuoksi on suositeltavaa, että varaamme sinulle samalla seuraavan kontrolli tapaamisen. Kontrolli auttaa sinua pysymään motivoituneena ja etenemään kohti tavoitettasi.

 


Hinta 125 €


Alkukartoitus puhelimitse (noin 30 min)

Ruokapäiväkirjaohjeistus ja -analyysi

Kertatapaaminen (noin 60min)

  • Käydään rauhassa läpi ruokapäiväkirjasi ja pohditaan ratkaisuja ongelmakohtiin. Saat mukaasi ohjeet, joilla pääset eteenpäin kohti terveempää ja virkeämpää elämää.
  • jatko tapaaminen 65€/kerta

*Lisensoitu ravintoneuvoja on oikeutettu tekemään yhteistyötä perusterveiden asiakkaiden kanssa. Jos olet juuri läpikäynyt kirurgisen toimenpiteen tai sinulla on 1-tyypin diabetes, jokin munuaissairaus, sappiongelmia, maksasairaus, syöpä, syömishäiriö tai hengenvaarallisia allergioita, on yhteistyö mahdollista ainoastaan laillistetun ravintoterapeutin kanssa.

Jos tästä ei löytynyt sinun tarpeillesi sopivaa pakettia,
ota yhteyttä niin kartoitetaan sinulle sopiva vaihtoehto!